Si kanë qenë fëmijë Alketa Vejsiu, Aurela Gaçe, Elvana Gjata, Ermal Mamaqi dhe Miriam Cani(Foto)

I shohim çdo ditë në televizione, gazeta, portale dhe rrjete sociale.

Dimë thuajse çdo gjë për aktivitetin e tyre profesional dhe jo vetëm, por shumë pak prej nesh i njohin që fëmijë.

Për këtë arsye ju sjellim në foto-galerinë e mësipërme disa imazhe që tregojnë Ardit Gjebrean, Elvana Gjatën, Aurela Gaçe etj., si kanë qenë fëmijë. /Telegrafi/

Alketa
Alketa Vejsiu

Aurela
Aurela Gaçe

Elvana
Elvana Gjata

Ermali
Ermal Mamaqi

Miriami
Miriam Cani