Si ndryshuan fustanet e nusërisë përgjatë 100 viteve? (Video)

Fustanet e nusërisë kanë ndryshuar shumë përgjatë dekadave.

Prej vitit të largët 1915 e deri më sot, fustanet e nusërisë kanë ndryshuar çdo dekadë duke marrë stil të veçantë të martesës.
Shikojeni modelen Lolly Howie që veshë të gjitha fustanet që ishin veshur përgjatë këtyre 100 viteve – dhe shikoni se cili prej tyre po iu pëlqen më shumë.
Fustanit të cilës dekadë i takoni ju? (lajmi.net)