Simptomat ( shenjat ) e magjisë

Mendoni se dikush ju ka bërë magji. Më poshtë po japim simptomat se si ju kanë bërë magji të tjerët.

Dridhje në trup ose disa pjesëve të trupit

Lëvizje të muskujve jo natyrore

Mos-përqendrim

Mos-koncetrim

Vështirësim gjatë dëgjimit të këmbanës së kishës apo ezanit

Bërja e gjynaheve

Ngushtim në gjoks

Ndjenja e mërzisë në shumicën e kohës

Mpirje të disa pjesëve të trupi. Nxehtësi në trup,ose ftohje

Shpuarje në pjesët e trupit

Vështirësi në të ecur

Dhimbje në fund të shpinës

Dhimbje në pjesë të ndryshme të trupit ndonjëherë paraqiten ndonjëherë humbin

Dhimbje këmbe

Dhimbje në shputat e këmbëve

Dhimbje të kokës të vazhdueshme nëpër gjithë kokën

Vështirësi në frymëmarrje

Shtypja e lartë

Shkëlqim në sy

I molisur

Dëgjim i zërave të pakuptueshëm

Ndjenja që po përcillesh dhe kontrollohesh

Ndjenja qe po të thërret dikush dhe kur shikon s’ka asgjë

Ëndrra të trishtueshme të çfarë do lloji, veçanërisht qen ose gjarpërinj apo mace

Dëshirë tejmase për marrëdhënie

Ndjehet se është dyfytyrësh në fe

Humbja e shpresës

Njolla me ngjyrë të kaltër në trup

Nxehtësi në trup tërë ditën

Urrejtje për tu pastruar me ujë të ftohtë

Dyshim në çdo send

Sillje andej këndej

Bredhje

i hutuar

Harresa e tepërt

Urrejtja për të punuar

Urrejtje e të qëndruarit me njerëz

Rrahje e shpejtë e zemrës e papritur(befasisht)

Qarje pa shkak

Hidhërim i shpejtë dhe kriza nervore. www.exploreuniverse.com