Simptomat tek fëmijët që nuk duhet t’i injoroni

Fëmijët janë të ndjeshëm dhe viruset ata i marrin shumë lehtë. Duhet të keni kujdes të shtuar ndaj tyre, sepse janë disa simptoma që shfaqen në trupin e tyre dhe që nuk duhet të neglizhohen.

Të qenit prind nënkupton shumë përgjegjësi dhe lodhje, por në të njëjtën kohë nënkupton edhe lumturi. Kështu, këto simptoma nuk duhet injoruar:
Temperaturën e lartë
Ethet afatgjate
Ethet dhe dhimbjet e kokës:
Njolla të kuqe në lëkurë
Dhembje e papritur stomaku
Dhembje koke me të vjella
Buzët e mavijosura
Ënjtjet e fytyrës, gjuhës apo të buzëve
Të vjellat pas gjumit/lajmi.net/