Simptomat tek fëmijët që nuk duhet t’i injoroni

Fëmijët janë të ndjeshëm dhe viruset ata i marrin shumë lehtë. Duhet të keni kujdes të shtuar ndaj tyre, sepse janë disa simptoma që shfaqen në trupin e tyre dhe që nuk duhet të neglizhohen.

Të qenit prind nënkupton shumë përgjegjësi dhe lodhje, por në të njëjtën kohë nënkupton edhe lumturi.

Kështu, këto simptoma nuk duhet injoruar:

Temperaturën e lartë

Ethet afatgjate

Ethet dhe dhimbjet e kokës:

Njolla të kuqe në lëkurë

Dhembje e papritur stomaku

Dhembje koke me të vjella

Buzët e mavijosura

Ënjtjet e fytyrës, gjuhës apo të buzëve

Të vjellat pas gjumit. /express/