Sot më shumë se kurrë kemi nevojë për unitet

Shembull që duhet vlerësuar lartë dhe duhet ndjekur edhe subjektet tjera politike sot më shumë se kurrë kemi nevojë për unitet.

Koncenzuesi nacional bashkërendimi i veprimeve politike i gjithë spektrit politik është më se i nevojshëm pozita dhe opozita duhet të jenë bashkë në këto momente të vështira për vendin .

Garat politike në demokraci nuk ndalen kurrë por në momentet e tilla në qfarë gjendet aktualisht vendi duhet lënë menjanë interesat partiake .

Personalisht kam pritur një qasje të tillë konstruktive nga PDK-ja dhe i përgëzoj për maturine politike ,njëhkohësisht i ftojë të jenë promotor të arritjes së koncenzusit politik në vendin tonë , PDK -ja si subjekt politik me kontribut të veqantë që i ka prirë proceseve më të rëndësishme dhe më të vështira për vendin. Kam besim të plotë se edhe tani do të jap gjithë çfarë është e nevojshme për situatën në të cilën gjindemi .

Faton Hasani, Biznismen nga Ferizaj

Generated by Feedzy