Sot priten ndryshimet në qeveri

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë Trajko Veljanoski për ditën e sotme ka caktuar seancën paralamentare për ministrat dhe zv/ministrat, në përputhje me marrëveshjen e arritur në mes katër partive politike që ndryshe njihet si marrëveshja e Përzhinos, njofton Telegrafi.

Ashtu siç thonë nga kabineti i tij në rend dite është edhe propozim vendim për zgjidhje të anëtarëve të qeverisë dhe propozim vendim për ndryshim të zëvendës ministrave të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë./Telegrafi/