Stadiumi i Prishtines thuhet zyrtarisht se posedon 16.800 ulese (Foto)

Ata qe ishin te pranishem e kane parë qe aty ose jane dale ne shitje me shume bileta ose njerzit kane hyre pa bileta, sepse policia dhe sigurimi pak para ores 13;30 as qe i kan kontrolluar biletat.

Mund te themi lirisht se ne stadium ka qene dyfishi i ketij numri sepse nuk ke mundur as te levizesh ne tribune, as para gilinderave, pjese kjo qe parashihet te jete e lire per te qarkulluar, madje policia eshte detyrar te dale nga tribuna ne fushe dhe ti mbajë gilinderat tek hyrja e ambulancave ne tribunen jugore. Sepse dera vetem sa nuk u rrezua. Rreth 30.000 kane qene sigurt.

12239566_324331847737070_9136619252332346572_n