Stine tani mbrohet me Noyzin nga Flori dhe Stresi

Pas sherrit me Florin, Stine është parë i shoqëruar me Noizyn. Dy çunat nga Dibra si duket janë bashkuar për të treguar fuqinë mes tyre.

Rigelsi (Noizy) njihet për konfliktet që ka me Stresin, e po ashtu dihet dhe marrdhënia e ngushte e Stresit me Florin. Tanimë rrethi i “sfidës” ndërmjet këngëtarëve është zgjeruar dhe situata mund të jetë e ndezur.

Nuk dihet ende nëse ky është një mesazh i koduar i Stines me Noiyzin apo pritet ndonjë bashkëpunim mes tyre.

Çdo gjë ngelet për t`u parë në vazhdim…/abc.al/

stine2