Stresi e përshendet Stinen

Incidenti që ka ndodhur mbrëmë në Këngën Magjike në mes Stines dhe Florit u bë lajm kryesor në të gjitha portalet.

Por, kjo punë me sa duket nuk mbeti në gjysmë, njofton Klan Kosova.

Pas përleshjes thuhet se Stresi ishte ai që i ndau dhe u fut në mes të dyve, e i njejti më pas ka sulmuar Stinen, në mbrojtje të Florit.

Stresi pak minuta më parë ka postuar një fotografi duke thënë: “More atë meritove…Mbas 5 minutash sa i shpejt jam…”.