Studentët shohin porno në librari (Video)

Një tip vendosi të shkaktoj kaos dhe shumë të qeshura në një biblotekë studentore ne SHBA.

Ai u kërkon studentëve të shohin loptopin e tij ,pasi i duhet të largohet pak .

Por kur ai ikën ,në laptopin e tij fillojnë disa video porno me zë të lartë .Video është bërë nga Josh Paler Lin ,i njohur për kamerat e fshehta të tij në FB.

https://www.facebook.com/video.php?v=954675994607645