Tani veturën tuaj të re mund ta blini në një makineri me monedha [VIDEO]

Në makineritë me monedha jemi mësuar të blejmë ndonjë pije freskuese apo çokollatë, por kjo makineri është e para në botë ku mund të blini një veturë.

Në Nashville të Tennessee, SHBA kompania Carvana ka ndërtuar makinerinë e parë me monedha ku ju mund të blini një veturë, transmeton Express. Kjo është komplet e automatizuar dhe operon me monedha.

Kjo makineri është një ndërtesë me xhama 5 kate e lartë e cila mbanë 20 vetura.

I gjithë procesi i blerjes zgjatë 20 min.