Tetë gjërat që nuk i keni ditur për hit-serialin “Sex and the City” (Foto)

Kanë kaluar 12 vjet nga koha kur ka përfunduar shfaqja e serialit të shumëpëlqyer, sidomos për femrat, “Sex and the City” (që është transmetuar gjatë viteve 1998-2004).

Mapo ka përmbledhur disa fakte që nuk i keni ditur nga ky serial i famshëm:

Koktejet që janë përdorur në film nuk janë reale.

Protagonistët nuk e konsumonin ushqimin e tyre.

Big dhe Carrie nuk duhet të përfundonin bashkë.

Sarah Jessica Parker kishte nënshkruar kontratë për të mos pasur skena nudo në film.

Cynthia Nixon është bionde natyrale.

Sarah Jessica Parker i ka mbajtur për vete të gjitha rrobat e filmit.

Alec Baldwin duhej të interpretonte rolin e Matthew McConaughey.

Kim Cattrall e refuzoi dy herë rolin e Samanthas, pastaj u bind që ta pranonte.

se1se2se3mat