Tetë mashtrimet më të mëdha të Hashim Thaçit!

Ish- deputeti i Kuvendit të Kosovës, Driton Tali i ka numëruar tetë mashtrimet më të mëdha të njeriut më të pushtetshëm në Kosovë, Hashim Thaçit. Ai përmes një shënimi në Facebook, i ka numëruar një nga një të gjitha siç ka thënë ai rrenat e Hashim Thaçit ndër vite.

Shënimi i plotë i Talit:

Rrenat e Hashim Thaçit:

Në Zgjedhjet e 2007

“Kosovën me PDK ne krye do ta bëjmë ‘Luginë Silikoni’”.

Më 19 mars 2009

“Plani 6-pikësh, është i vdekur. Ato gjashtë pika nuk do të zbatohen kurrë në Kosovë, të gjithë duhet të lirohen nga kjo çështje”

Më 27 dhjetor 2010

“Ju siguroj dhe garantoj sot, juve qytetarë, se vetëm për 15 muajt e ardhshëm nga janari i vitit të ardhshëm të gjithë qytetarët e Kosovës do të lëvizin lirshëm në gjithë Evropën…”.

25 Shkurt 2012

“Fusnota forcon shtetin”

Më 18 janar 2013

“Serbia de juro e njeh Kosovën”.

Më 16 qershor 2013

“Serbia de facto njeh Kosovën”.

Më 14 maj 2014

“Krijimin e 200 mijë vende të reja të punës dhe Fondit të Punësimit prej 1.5 miliard eurosh”.

Më 25 gusht 2015

Ne tashmë e kemi një draft marrëveshje të përafruar dhe Asociacioni nuk paraqet asgjë më shumë se sa një NGO (OJQ)….Asociacioni do të ketë zero kompetenca ekzekutive”.

Edhe hala kosovaret i besojne ketij rrenci patologjik!!!