Thaçi mbledh kondicion fizik në Gërmi (Foto)

Presidenti në ardhje, Hashim Thaçi, çdoherë gjen kohë për ushtrimet e mëngjesit.

Derisa më herët kemi parë fotografitë e tij në palestër që të mbajë vijën e trupit dhe kondicionin fizik, sot ai ka dalë në Gërmi.

Ai ka postuar disa fotografi në facebook, ku ka shkruar “Mëngjesi i hershëm në Gërmi. Më pëlqen ajo thënja e vjetër ‘mendja e shëndoshë në trupin e shëndoshë’”.

thaci germi1

thaci germi2

thaci germi3

thaci germi4