Tirana e vitit 1973, në syrin e gazetarëve francezë: Kryeqyteti pa vetura dhe i barazisë sociale (Video)

Në këtë video të realizuar në Tiranën e viti 1973, janë disa fragmente tepër interesante për kryeqytetin shqiptar.

Ky është një nga dokumentarët më të rrallë të realizuar nga gazetarët e huaj në Shqipëri, konkretisht francezë, pasi ata ishin të vetmit që mund të realizonin këto xhirime të “habitshme” brenda vendit të izoluar komunist.