Tirana i shpall tradhtarë Isën dhe Hashimin [Foto]

Protesta kundër arrestimeve të opozitarëve, kundër Zajednicës dhe Demarkacionit të Kosovës me Malin e Zi janë mbajtur edhe në Tiranë. Në këtë protestë janë shpalosur parulla në të cilat Isa Mustafa dhe Hashim Thaçi janë shpallur tradhtarë dhe janë krahasuar me Esat Pashë Toptanin./lajmpres.com/