Trendi i ri nga Amerika: Condom Challenge.[Video]

Icebucget Challenge është e kaluar, tani kemi Condom Challenge.

Amerika është vend i mundësive, por edhe burim i ideve më të çmendura. Kjo deri diku edhe është e mirë pasi që e pasuron përditshmërinë tonë me gjëra shumë qesharake, siç është Condom Challenge.

Disa të rinj nga Amerika po e sfidojnë elasticitetin e kondomit. Ja se si funksionon: një kondom funksional mbushet me ujë dhe hedhet mbi kokën e një personi tjetër. Shkaku i elasticitetit të kondomit, ai nuk shqyhet por e merr formën e kokës dhe ujit që gjendet në të.

Ja video:
https://youtu.be/WgF4dSARdlg?t=15
Rrjetet sociale janë mbushur me video me të rinj duke e kultivuar këtë trend.