Trendi më i ri beauty: Buzët me dy ngjyra

Ky trend i pazakonshëm shumë shpejt i vërshoi rrjetet sociale, por më me dëshirë e rekomandojnë artistët e grimit në tërë botën.

Lukun e ri në buzët tuaja mund ta bëni në dy mënyra: duke përdorur ngjyra komplementare apo të kundërta, transmeton Telegrafi.

Nëse dëshironi që buzët tuaja të duken më të plota, përdorni ngjyra të ngjashme me nuanca të ndryshme, p.sh., e trëndafilta e butë në buzën e poshtme dhe më të theksuar në buzën e epërme.

Vajzat më të guximshme dëshirojnë që me buzët e veta të tërheqin vëmendjen e të tjerëve mund të përdorin dy ngjyra të kundërta siç janë e portokallta dhe e trëndafilta apo vjollcë dhe e kuqe.

Për pamje joshës mund të kombinoni buzëkuqin e kuq në të errët në buzën e sipërme dhe perishane të argjendta në të poshtmen.

Trendi i ri beaty mundëson kombinime jo vetëm të ngjyrave të ndryshme, por edhe buzëkuq teksturash të ndryshme, si p.sh. mat intensiv dhe buzëkuqin me shkëlqim të kadifenjtë.

Filloni të eksperimentoni, sepse numri i kombinimeve është i pakufishëm, ndërkaq ju vetëm duhet të zgjidhni atë që e dëshironi më së shumti. /Telegrafi/