Trump ironizon me policinë për vrasjet në California

Kandidati republikan për president të ShBA’ve, Donald Trump ka shkruar në Twitter lidhur me sulmin në San Bernardino, California, ku mbetën 20 viktima.

Duke thënë se sulmi në California duket shumë i keq dhe se fat të mirë për zbatimin e ligjit.

Ai bën fajtore edhe policinë me ironinë e tij duke thënë “ Kjo është kur policia jonë janë shumë të vlerësuar”.