Vend turistik në mes të shkretëtirave (Foto)

Duket se shkretëtirat shumë shpejtë do të bëhen me atë që po quhet “vendi i parë turistik në shkretëtirë”, një ide kjo që pritet të kompletohet deri më 2020.

Vendi turistik – i cili është propozuar për Iiwa, në një regjion të Emirateve të Bashkuara Arabe, do të përfshinte pemë, hapësira të mbushura me ujë, ferma për peshq, aktivitete rekreacionale dhe përshtatje natyrore për lloje të ndryshme të kafshëve.

Për momentin projekti është në fazat fillestare, projekt ky që po kryhet nga Baharash Architecture, transmeton Gazeta Express.

Ky vend turistik pritet që të kompletohet deri më 2020./gazeta express/