Vendi digjet, zv/ministrja del në kopertinën e “Playboy”

Një zv/ministre në Francë do të dalë në kopertinën e revistës “Playboy”.

Lajmi ka shkaktuar shumë polemika në Francë, sidomos pasi në Twitter, Marlene Schiappa ka mbrojtur zgjedhjen e saj duke shkruar “Për inat të të prapambeturve”.

Schiappa është sekretare Shteti për Ekonominë Sociale dhe në mandatin e parë të Emmanuel Macron ishte ministre e Shanseve të Barabarta.