Vendimi i Kryesisë: Suspendohen individualisht shumica e deputetëve të opozitës nga pjesëmarrja në seancë

Kryesia e Kuvendit ka marrë vendim për suspendimin individualisht shumicës së të deputetëve të opozitës

Këtij vendimi i kanë shpëtuar vetëm deputetja e NISMA’s, Shukrie Bytyqi dhe Ilir Deda i VV’së.