Vesa ndihet rehat me trupin e saj (Foto)

Vesa Luma ka publikuar një fotografi të trupit të saj shtatzënë në rrjetet sociale për të treguar se ndihet komode me ndryshimet në fizikun e saj.

Ajo ka shprehur falënderimin për një studio bukurie që është kujdesur që ajo të ndihet mirë.

“Faleminderit çika që më keni bërë të ndihem rehat në trupin tim, pavarësisht ndryshimeve muaj pas muaji”, ka shkruar Vesa.

Ndryshe, Vesa Luma dhe partneri i saj, Big Basta, janë në pritje të fëmijës së tyre të parë.


Falemderit çika qe me keni bo me u ndi rehat ne trupin tim pavaresisht ndryshimeve muj pas muji @mffashionstudio ❤️