Vetëm një prekje e këtij Mercedesi kushton 1000 dollarë

Kjo është një makinë “Mercedes Benz”, e cila është e mbuluar e tëra me diamante.

Makina kushton plot 48 milionw dollarw dhe i takon Princit Arab Al Waleed.

Ndërsa e veçanta e kësaj veture është se, nëse deshironi vetëm ta prekni, duhet të paguani vlerën e 1000 dollarëve. /mapo/