Vetëvendosje zbulon skemën e

Ish-deputetja e Vetëvendosjes, Albana Gashi ka postuar në llogarinë e saj në “facebook”,  një skemë të punësimeve të familjarëve të njerëzve të koalicionit PDK-LDK. Këtu përmenden emra  të politikanëve të fuqishëm siç është presidenti Hashim Thaçi.

Më poshtë gjeni postimin e plotë;

Një numër simbolik i familjarëve të pushtetarëve të punësuar në institucione publike, siç duket nën moton “Familja, prona,shteti”, duke vënë shtetin në shërbim të pronës dhe familjes:

Hashim Thaçi, PDK → vëllau, Byroja Kosovare e Sigurimeve

→motra e gruas, RTK

→kunata (motra e gruas) e Gani Thaçit, vëllait të Hashim Thaçit RTK

Isa Mustafa, LDK→ një dyzinë kusherinjsh në Komunën e Prishtinës.

Vlora Citaku, PDK→ motra, RTK

Bekim Qollaku, PDK → vëllau i gruas, RTK

Kamishi, PDK→ motra, RTK

Shaip Muja, PDK,→ gruaja, RTK ( ka realizuar emision cili është paguar nga RTK)

Mustafë Mustafa PDK→ I punësuar pa konkurs, vëllai, daja, RTK

Azem Syla, PDK→ mbesa, RTK

Sali Asllani, LDK → vajza, RTK

Xhevahire Izmaku, PDK→ vajza, RTK

Hajdar Beqa, PDK→ vllaun , Ministria e Zhvillimit ekonomik

Hajdar Beqa, PDK→ gruaja ,Ndërmarrja Publike Ibër-Lepenci

Skender Ahmeti, ish- dekan, PDK → vajza, BQK

Halim Halimi , LDK→ vajza, Ndërmarrja publike Banesore

Justin Shiroka-Pula, PDK→ djali, PTK , asistent në UP

Beqir Sadikaj, PDK→ djali, këshilltar i zv.ministrit Lirak Çelaj

Agron Mustafa, PDK→ e dashura, RTK