Vetura pas përleshjes së protestuesve me policinë

Protestuesit jashtë Kuvendit kanë demoluar disa vetura në parkingun e Qeverisë së Kosovës si dhe jashtë saj.

Ata janë përleshur me Policinë e Kosovës ku këta të fundit kanë për arritur t’i largojnë para objektit të Qeverisë.

Ndërkohë që pas daljes nga kuvendi, deputetët e opozitës janë përleshur edhe me Policinë e Kosovës./ZËRI