Video/ Amazon publikon mënyrën e përdorimit të dronëve për shpërndarjen e porosive (VIDEO)

Nëse kthehemi pas në vitin 2013, kur Amazon zbuloi planet për të filluar dërgimin e pakove nëpërmjet dronëve përmes Prime Air, disa ishin skeptikë në lidhje me realitetin e vendosjes së një sistemi të tillë.

Sot, Amazon i hodhi poshtë këto pretendime duke lançuar një video e një prej dronëve në veprim, dhe kjo është mbresëlënëse.

Paraqitur nga ish-prezantuesi i Top Gear Jeremy Clarkson (i cili është duke punuar për një show për Amazon), video dy minuta na tregon nëpër të gjithë procesin, nga porositja në magazinë, e deri tek dërgimi. Techsot.Al raporton se droni i ri duket shumë i ndryshëm nga një prej dronëve të Amazon që na u tregua dy vjet më parë. Kjo ka një vështrim më komercial dhe të strukturuar, dhe në vend të saj tregon pakon e varur në ajër të hapur, droni i ri fsheh pika në një ndarje katrore.