VIDEO/Baba sheh i kërkon martesë të përkohshme me kontratë Ikballe Hudutit live në emision, nxehet keq ajo – Ja çfarë ndodh!

Në emisionin Kojshia Show, këtë jave mysafirë ishin, islamologia Ikballe Huduti, Shehu Lil Shehu (Tarikati-Rufai, Kaderi) hoxhë Ilmi Rexhepi, prifti Mikel Sopi dhe Beka Zefi, të cilët diskutuan për rolin e femrës shoqërinë shqiptare.

Nodonëse deklaratat për martesat e përkohshme të islamologes Ikballe Huduti kishin bërë bujë nëpër media, shehu Lil Shehu, si shenjë revolte, kishte përgatitur një kontratë, përmes të cilës kërkon martesë të përkohshme.

Pas këtij veprimi, islamologia Huduti i reagoi atij ashpër, ku pas këtij momenti edhe pati një debat tejet të tensionuar me të. Ndiqeni minutën 04:00 të emisionit për ta parë këtë moment.