VIDEO/ Kjo është Shqipëria! I lutemi Zotit në mënyrat tona, por KOMBI është mbi të gjitha

Kjo është Shqipëria që ne na ka bashkuar si kurrë më parë. Pa dallim krahine, të gjithë flasim një gjuhë dhe besimin tonë fetar dhe lutjen drejt Zotit e kemi vetëm për një qëllim, në shërbim të kombit.

Ashtu siç bëri Strakosha në fillim të ndeshjes, ashtu siç bëri Asllani kryqin në momentin e anulimit të golit nga VAR, por edhe me Asanin e Dakun që ishin falenderues pas golit të shënuar dhe përfundimit të ndeshjes. /Sport Ekspres/