Videoja që e bënë të qeshë secilin që e shikon atë

Një burrë hyn në një metro dhe shikon një video argëtuese me kufjet e tij në veshët e tij, por nuk mund të përmbahet nga humori i videos që e bënë atë të qeshë me zë të lartë, dersia kjo i bënë të qeshë të gjithë udhëtarët tjerë që ishin aty. Kjo video do t’ju bëjë të qeshë edhe ty që e shikon 🙂 /Gazeta Liria/