Vidhet Ejup Mehmeti

Ish-trajnerit të Prishtinës, Ejup Mehmetit, i ka ndodhur diçka e papritur, e cila normalisht që ka qenë shumë shqetësuese për të.

Mehmetit iu është thyer makina, iu janë vjedhur të gjitha mjetet që i kishte përgatitur për hapjen e Akademisë së Futbollit dhe iu është vjedhur edhe një çantë me dhurata.

Lajmin e konfirmoi Mehmeti përmes një postimi në rrjetin social Facebook, të cilin mund ta lexoni më poshtë. /Olle