Vip-at që mendohet të jenë shërbëtorë të djallit

Illuminati është sekt sekret i lidhur me Djallin dhe e krijuar ne shekullin XVIII. Ai është i përfshirë edhe ne librin e Dan Brawn-it “Engjëj dhe Djaj”. Sot ne internet qarkullojnë disa nga emrat e pjesëtareve te këtij sekti te cilët tentojnë te dominojnë boten.

Nga njihen?

Ata përdorin shenja te veçanta dhe te çuditshme. Pjese e tyre janë dhe shume nga personazhet VIP me te dashur. Janë apo jo te vërteta këto supozime konspirative, askush nuk e di me te vërtetë megjithatë diçka duhet besuar duke qene se përmenden kudo emrat e tyre.

Jay Z dhe Beyonce

Jay Z mendohet se është një prej përfaqësuesve me te mëdhenj te sektit Illuminati. Shpesh para publikut ai krijon me duar formën e një piramide e cila ne fat është një simbol i “urdhrit botëror”qe kontrollon Djalli. Gjithashtu Beyonce mendohet të jete pjese e sektit duke formuar shpesh shenjen e piramidës dhe numrin 666. Sipas konspiratorëve me këtë i tregohet Djallit për hapat qe po hedhin duke manipuluar masat e njerëzve. Sipas konspiratorëve vajza e këtyre Blue Ivy mban një emër astanik. Po t’i kthesh shkronjat për se prapi krijohet emri “Eulb Yvi” qe do te thotë “Vajza e Luciferit”

Lady Gaga

Shume konspiratorë mendojnë se Lady Gaga nuk do kishte ekzistuar kurrë nëse nuk do e kishte filluar karrierën me syrin e Horus-it. Ajo shpesh fsheh njërin sy dhe kjo mendohet se është një shenje për t’i thëne djallit: “Jam këtu për te mbikëqyrur Token”.

Celine Dion

Kjo këngëtare bën zakonisht te njëjtën koreografi, këmbë te hapura dhe dora e djathte e ngritur drejt qiellit. Kjo ne fakt krijon piramidën e famshme.

Miley Cyrus

Gjuha e famshme e Miley-t ne fakt mendohet se mund te jete shenje e djallit. Ajo mund te imitoje te puthurën e gjarprit, pra ndjell te keqen.

Rihanna

Pikerisht me këngën Umbrella ajo ka ngjallur kureshtjen e konspiratorëve. Ne klip ajo kalon nga një vajze e zgjuar ne sensuale, pra nga drita ne errësirë. Ne një tjetër klip “S&M” Rihanna mban një bllok shënimesh tek e cila shkruhet: “Rihanna, princesha e Illuminatis”.

Angelina Jolie

Ajo i adhuron gjarpërinjtë, luan me ta dhe i koleksionon. Këto janë shenja te forta për te thënë se është pjese e sektit Illuminati.

Michelle Obama

Ne kopertinën e Vogue-it ajo ka treguar një shenje qe i ka bere konspiratorët te mendojnë se klani Obama është pjese e këtij sekti. Cila është ajo? Pikërisht shenja me brirë qe bën me dorën e majte.

http://www.explorerunivers.com/