Viti ’98: Momenti kur Adem Demaçi thotë se periudha e Rugovës ka përfunduar

Në një intervistë për Associated Press, në gjuhën angleze në vitin 1998, udhëheqësi politik i UÇK-së Adem Demaçi pohon se periudha e Ibrahim Rugovës ka përfunduar, dhe se UÇK-ja është forca esenciale e prioritare e Kosovës, e cila mbron lirinë e Kosovës.

Ndiqeni intervistën e z.Adem Demaçi të dhënë më 15 gusht të vitit 1998 në prishtinë./Gazeta Liria