Vjen bashkëpunimi nga Motrat Mustafa, Remzie Osmani e Shyhrete Behluli.

Bashkëpunimi shumë i përfolur më në fund është publikuar

Shoqet’ janë bërë bërë bashkë në këngën me të njëjtin titull, këngë kjo e cila sapo është lansuar.

‘Bilbilat e Mushtishtit’ flasin në këtë këngë për kohën kur janë rritur bashkë në vendin e njejtë dhe gjithçka që ata kanë kaluar.