Vogëlushi me ‘superfuqi’ ia ndezë babait veturën pa çelës (Video) –

Një djalë i vogël pati befasinë e jetës së tij kur pasi u pyet nga babai i tij për ta nisur veturën e tij duke përdorur “forcën e tij”, ai ishte në gjendje ta bënte atë, pa asnjë problem.

https://youtu.be/bOpbn8Xb_Mo

Videoja ishte kapur nga një anëtar i familjes përderisa babai dhe djali, i cili ishte i veshur me një kostum, qëndronte anash veturës i gatshëm për ta bërë veprimin e tij.

“E bëra!”, dëgjohet vogëlushi duke thënë në video, pasi arrin ta ndezë atë. Edhe pse nuk është e qartë se si është ndezur vetura në mënyrë të pakontrolluar, është më e se e sigurt që kjo ishte një befasi e këndshme që ky baba ia përgatiti vogëlushit të tij, transmeton lajmi.net.

Kjo video 30-sekondëshe ka mahnitur të gjithë, për faktin se vogëlushi mendon se me të vërtetë është një superhero. Shikojeni videon më poshtë! (lajmi.net)

– See more at: http://lajmi.net/vogelushi-me-superfuqi-ia-ndeze-babait-veturen-pa-celes-video/#sthash.Oa3hiDrc.dpuf