Xavi: Messi numër 1, por…

Deklarata interesante e Xavi Hernandez në raport me dyshen më të mirë në Planetê

Një ndër mesfushorët më të mirë të të gjitha kohëve mendon se argjentinasi është më i miri por pa konkurrencën e portugezit Ronaldo gjêrat ndoshta do kishin qenë ndryshe. “Messi nuk do të kishte fituar aq shumë Topa të Artë dhe shpërblime tjera tê rëndësishme po të mos ishte Cristiano Ronaldo dhe e kundërta Ronaldo pa qenë Messi” tha Xavi i cili po kalon sezonet e fundit të karrierës në klubin arab Al Saad.