Xhesika Ndoj: Fotot nudo si kam fotoshop

Xhesika Ndoj është duke shijuar famën që mori nga deputeti enigmatik. Pas fotove të publikuara ku u akuzua nga faqja “Vipat e Bllokut” për manipulimin e tyre, 29-vjeçarja ka reaguar duke u shprehur se nuk bërë asnjë ndërhyrje me photoshop.

Ajo ka sqaruar për ‘story’ :“Sa i takon përjetimit që të jep fotoja nudo, mua s’më jep asnjë ndjesi, sepse unë e di se kush jam. Ato foto i realizova, jo pse doja me çdo kusht të bëja një set nudosh për famë, por për të treguar origjinalitetin tim. Dua të theksoj se fotot janë realizuar pa photoshop, janë bruto dhe s’kanë as një lloj modifikimi”, thotw Xhesika.