Ylli i Hollywoodit diagnostikohet me HIV

Një yll i madh i Hollywoodit raportohet se është diagnostikuar me HIV pozitiv

Aktori, identiteti i të cilit nuk është zbuluar, gjithashtu ka një listë të gjatë të femrave të famshme me të cilat ka qenë në lidhje.

Në listën e këtij aktori bëjnë pjesë aktore që kanë fituar çmime të rëndësishme, një aktore e një filmi fetar, një personalitet me të kaluar kundërthënëse, yll televizioni dhe një modele, raporton The Sun.

Një burim ka pohuar se aktori për një kohë të gjatë është në dijeni se është HIV pozitiv.