Zbulohet topi i ‘Euro 2016’

“Beau Jeu” quhet topi i ri zyrtar me të cilin për herë të parë do të luajnë edhe djelmoshat e Kombëtares shqiptare.

“Lojë e bukur” quhet emërtimi i topit të ri që ka ngjyrat trikolore të Francës dhe është i përfshira edhe me vija argjendi.

Topi i ri do të dal në shitje nga 12 dhjetori i vitit 2015 dhe do të kushtoi 140 euro në treg. /Telegrafi/