Zëri i Popullit – Mendimet e kosovarëve për protestat e Opozitës (VIDEO)

Ekipi i gazetarëve të emisionit Ora e Fundit, në Klan Kosova, gjatë ditës ka qëndruar në qytete të ndryshme të Kosovës – Gjakovë, Pejë, Mitrovicë, Gjilan, Decan, Skënderaj, Suharekë, Rahovec, Malishevë, Prekaz – dhe i ka marrë mendimet e qytetarëve për protestat e ditëve të fundit në Prishtinë.

Protestat janë zhvilluar nga përkrahës të opozitës të udhëhequr nga vet ata të cilët po kundërshtojnë marrëveshjen e Asociacionit dhe atë të Demarkacionit si dhe paraburgimin e deputetes së AAK, Donika Kadaj -Bujupi.

Në videon e mëposhtme mund t’i shihni mendimet e qytetarëve kosovarë: